Zelf meenemen

Omdat voeding voor elke hond anders kan zijn en uw hond het liefst in zijn of haar eigen mandje ligt, vragen wij u het volgende mee te nemen:

  • Voeding
  • Riem
  • Mand (eventueel met kussen)
  • Inentingsboekje

Bent u niet in de gelegenheid om zelf voer en/of een mand mee te nemen, dan kan ik dit tegen een extra vergoeding natuurlijk voor u verzorgen.

WA verzekering

De eigenaar van de hond dient een verzekering Wettelijke Aansprakelijkheid te hebben. Wij kunnen nooit aansprakelijk gesteld worden voor schade veroorzaakt door de hond. Kosten van dierenarts of medische kosten zullen op de eigenaar worden verhaald. Lees hier meer over in de voorwaarden.

Vraag & antwoord

Voordat de honden opgevangen worden, maken ze eerst een keertje kennis met onze eigen honden Robbie (Jack Russel/Boerenfox) en Bumper (Maltezer Leeuwtje), twee heel sociale hondjes die goed met andere honden om kunnen gaan.

Zodat we weten waar de hond voor ingeënt is mochten we naar de dierenarts moeten met uw hond.

De eigenaar van de hond dient een verzekering Wettelijke Aansprakelijkheid te hebben. Wij kunnen nooit aansprakelijk gesteld worden voor schade veroorzaakt door de hond. Kosten van dierenarts of medische kosten zullen op de eigenaar worden verhaald. Lees hier meer over in de algemene voorwaarden.